Monthly Archives: Mei 2008

Cooking Marathon

today is my working saturday. tugas pergi market yang selalunya hubby buat bila i’m working on saturday terpaksa ku takeover today coz he had to take fahmi to see the doctor & right after that shoot to klia to run … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Gulai Ikan Tongkol@Aye

nak berdiet serba tak menjadi kalau dah bersua gulai ikan tongkol. dalam paksa rela jamah juga nasi sesenduk penuh. gulai ikan tongkol ni is my all time favourite sejak kecil lagi, dulu2 makan dengan nasi dagang my mom. sekarang makan … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 2 Komen

Ikat Perut

i have not taken rice for the past 6 days. sebab tengah desperate sangat nak turunkan berat badan. in fact i have been trying to lose some weight for a year plus now. my body seems to be developing a … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 1 Komen

Sakit Lagi

huhu… rasa nak nangis jer. kaki kiri ni sakitnya datang lagi… berdenyut2 gitu. kat ofis tadi rasa macam nak rest kan kaki atas meja jer. tapi rasa over lah pulak kalau buat gitu.sebenarnya kaki kiri ni ada sejarah sikit yang … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 5 Komen

Berek Polis Jalan Yazid Ahmad

masa trip balik rumah my mum weekend lepas, i actually planned nak menyusuri semula jalan ke ‘berek polis jalan yazid ahmad’, the place where i spent my first 12 years of life. pendek kata kat situlah banyak menyimpan kenangan during … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Sakit

kaki ku terasa sakit sungguh…we went back to my mum’s house tengahari semalam, terus minta my mom tolong aturkan ‘appointment’ dengan jiran tukang urutso pagi ni tukang urut pun datanglah mengurut kaki kiri yang masih sakit after 1 week the … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 5 Komen

Layan

sudah lama tak buat tag… sesekali jom layannn… Senaraikan 5 hadiah yg anda impikan :1. Pakej melancong ke NZ2. Kenwood mixer3. Kitchen cabinet4. Sebidang tanah5. handphone baru Senaraikan alasan atas pilihan itu :- (haiyooo nak hadiah pun kena bagi alasan … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 5 Komen