Monthly Archives: Jun 2008

The Perfect Wedding Gift?

Hunting for the perfect wedding gifts are on top of my list this week. mainly because i have 2 weddings to attend; both on sundays! how i wish both wedding are on seperate days so i can enjoy the reception … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 5 Komen

Fruit Cake

my kitchen is back in operation! bila mood masak2 tu dah datang balik mulalah sehari suntuk sampai tak cukup hari siang sampai ke malam tak berhenti memasak. i made mee rebus for dinner yesterday. since semalam was my working saturday … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

When Pre Is Over, Here Comes Post

i really am in no mood for cooking, thus i haven’t been in to the kitchen this weekend hatta untuk prepare breakfast sekalipun. so you won’t be seeing any food entry this week. tiba2 ada semacam withdrawal syndrome pulak… ni … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Pheww!!

pheww!! rasa lega akhirnya jejak kaki kat rumah semula jumaat malam sabtu baru ni. i was away for a one night trip to KT… bukanlah lama sangat pun, just one night jer tapi aturcara sangat memenatkan. the first night away … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 2 Komen

Nasi Tomato

yang ni pulak today’s lunch. asyik makan western jer today kita tukar selera pulak. dah lama tak masak ayam masak merah, so lawannya nasi tomato & veggie dhall. masak nasi tomato kali ni lain sikit, kugoreng dulu beras basmathi bersama … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Fish ‘N Chips

yesterday’s lunch was salad, mushroom soup (again! ni kes nak habiskan stock mushroom dalam fridge) eaten with garlic bread for appetiser & fish ‘n chips served with mayonis and baked potato wedges.sebelah petang pulak i made butter cake… again sebab … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 2 Komen

Cameron Highlands Day 2 (Last Day)

surprisingly bila sampai cameron ni walau penat & tidur lewat macam mana pun boleh pulak bangun awal… hehehe excited pulak mr hubby siap snap a few photos suasana sekitar hotel di waktu pagi. pastu pagi2 kami keluar nak pi shopping … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen