Monthly Archives: Julai 2008

Boy’s Night Out

well… not nearly all boys but just the big boy’s (hubby) night out.i think this is the first ever time i’m so cool about him going out with his friend… to watch the Chelsea vs Malaysia football match at Stadium … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Penangan Durian

uhuk! uhuk! sakitnya tekak…kering jer rasa and mata pun pedih. ni tanda2 nak selsema… penangan bedal durian sampai tak ingat! ni semua gara2 mencari udang merah lah. sampaikan on the way balik ke rumah my in law sabtu lepas pun … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Chicken Wrap

penat travel 3jam lebih balik dari segamat ke subang… alhamdulillah sampai kat rumah tadi time matahari masih memancar…i miss my house so much walaupun hanya sehari kutinggalkan. kenapa entah sekarang ni rasa liat sangat nak tinggalkan rumah hatta untuk balik … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

A Curse?

aku ni macam dah terkena sumpahan ke apa? dalam masa 2 weeks ni dah 2 kali my cc hilang. dan both times hilang tu after i fill up fuel kat petronas… the same petronas!!! bukannya hilang kat petronas tu, it’s … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Please… Let’s Go to Sleep

nak update skit pasal my children. fahmi tak lama lagi akan upgrade another level, teacher intan nak ajar dia reading pulak. harap2 cepatlah dia pandai membaca, bolehlah mama belikan dia banyak2 book for his reading. yaya pulak walaupun tak masuk … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 2 Komen

Selera Berbuka

hari ni sambung puasa sunat Rejab, dapat 3 hari dah, Alhamdulillah. menua berbuka today simple jer, pecal. dah lama tak buat pecal ni, dulu2 once a week mesti ada pecal atas meja for dinner. kalau rasa tak nak heavy dinner … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 2 Komen

Feast

see my two cheeky children feast on the durians. they eat durians like they were having rice! they definitely took after me on their obsession for durian. dulu2 when i was a kid , i myself just love durian so … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen