Monthly Archives: November 2008

Spiderweb Cuppies for Farewell

tomorrow will be fahmi’s last day at his tutorial class at smart reader. i decided to bake some cuppies for the farewell. Advertisements

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Spiderman Cake

i was practising with rolled fondant yesterday. i spent 2 1/2 hours decorating this cake with a spiderman theme as a preparation towards fahmi’s birthday. not that we’ll be having a big birthday party but i just feel like wanting … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 3 Komen

Hunting & House Inspection

yang hilang dah tentu hilang, kalau dikenang2 sangat pun tak jadi kerja sudahnya. life must go on. jumaat malam yang lepas kuhantar hubby collect kereta kawan dia; sewa untuk buat pergi kerja sebulan dua ni. kereta iswara lama tapi okaylah … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Di mana Kan KuCari Ganti…

aku cuba stay cool… (as if one can be cool about losing one’s hard-earned car), tapi apakan daya setiap kali aku terpandangkan tempat parking myvi ku yang kosong tu aku rasa air muka kuberubah & menggeletar satu badan. sedih sebab … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 8 Komen

Nightmare IV

Mesti orang yang read all my previous entry kata apalah dia sorang ni tak sudah2 dengan nightmare nya, dah jadi macam thriller series: nightmare on the elm street pulak except takde freddie kruger (oh ooh just saying his name pun … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 11 Komen

Roasted Chicken Again

3-4 hari lepas hubby teringin nak makan roasted chicken kenny rogers. tapi kan aku malas betul nak makan kat kedai. rasa macam membazir pulak lebih2 lagi time ekonomi nak gawat ni kan. so aku cakap kat hubby tak payah lah … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 5 Komen

Horrayyy!!!

hari ni aku rasa nak gelak sampai terguling2 jer… gelihati dengan gelagat sendiri & puas hati at the same time. pagi tadi sampai ofis aku terus menaip surat to lawyer (pasal rumah). but before that aku call dulu pejabat lawyer, … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 2 Komen