Monthly Archives: Disember 2008

Main Teka Teki

minggu lepas masa aku baru je nak makan malam tiba2 fahmi ajak aku berteka teki. i know he somehow rasa bosan takde orang nak diajak bertekak coz yaya tidur awal. walaupun aku betul2 tengah lapar but i indulge in to … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Melaka Trip

malam ni tak larat nak tulis entry panjang2. badan masih sakit2 from the day trip semalam. hence, tengok gambar jelah ye. we woke up late this morning, aku pun rasa terkejut bila terjaga tengok jam dah hampir 10am. tak pernah … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 3 Komen

Kitchen Free Day

hari ni memang tak jejak kaki masuk dapur. we attended 2 wedding reception hari ni, makan nasi minyak puas2, so aku tak payah masak hehe.1st reception was my distant cousin’s (from my father’s side)kat pendamar indah, port klang. aku sangat … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Planning For Soon To Be 5 Party

fahmi is going to turn 5 this coming january. in fact his birthday falls on the first day of new school semester, that is 5 january 2009. so this 5 jan shall be his 5th birthday and his first day … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 2 Komen

Demam

my soon to be 5 hero demam. it started with a bout of nausea, followed by vomitting a couple of times and ultimately it turns out as a fever. his body was hot tapi taklah panas sangat. gave him liquid … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 2 Komen

Kari Kepala Ikan

honestly i’m not a fan of kari kepala ikan. in fact i don’t really like kari ikan at all with the exception to gulai ikan tongkol. tapi disebabkan mr hubby suka sangat makan kari kepala ikan dan rajin sangat mewar-warkan … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 2 Komen

Beef Wellington

amboi jauhnya makan sampai ke wellington, nz ye? gurau jer 😉we had beef wellington semalam. sebenarnya dah lama nak buat tapi rasa macam remeh je nak membuatnya. dah berzaman dok tenung resipi dalam majalah jelita tahun lepas tapi still don’t … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen