Monthly Archives: Januari 2009

Layan…

kena tag lagi dengan puan nolie aka puan rimo. kakak, dalam sibuk2 pindah ‘rumah’ baru sempat lagi tag saya ye? homework yang kakak bagi kat saya bulan lepas pun tak sempat buat lagi… huhu. it took me 2 days to … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 4 Komen

New Year New Look

i gave yaya a new haircut petang semalam. dah lama aku & hubby pujuk dia gunting rambut. aku takdelah beria2 sangat nak potong rambut dia yang panjang & ikal mayang tu, sayang sebab rambut dia so silky & smooth. pulak … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 7 Komen

Family Outing

pagi ni kami bawa fahmi & yaya ke taman jaya di pj (taman rekreasi bersebelahan amcorp mall. dah lama tak bawa budak berdua ni ke situ. kali akhir bertandang masa tu yaya baru 8-9bulan tengah belajar berjalan. aku sebenarnya nak … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 2 Komen

Kerana Satay & Jagung Rebus

hari cuti begini buat aku tambah rasa malas ke dapur. lagipun kalau ke dapur pun takde apa yang boleh dimasak sebab barang dapur semua dah habis. sebelum balik kampung tempohari kami tak pergi market pun. pagi ni masing2 bangun lewat, … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

I’m Back

i’m back!kejap je balik kampung hubby, tidur satu malam je. ingatkan cuti panjang gini ramailah adik beradik ipar yang balik berkumpul, rupa2nya kami anak beranak je yang balik. fahmi & yaya ajalah yang bermaharajalela kat rumah mil yang luas tu. … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Sunyi Sepi

aku baru je lepas siap buat karipap. bungkus satu persatu dengan plastik, susun dalam bekas & simpan dalam freezer. dapatlah 25biji, boleh jugak buat sarapan pagi esok. balik kerja hari ni agak terkejut aku bila tengok both my kids dah … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 3 Komen

Beef Stew

lama sungguh tak update blog. bila otakku dah sesak dan sarat sangat dengan macam2 perkara nak berblogging pun takde mood. for tonite’s dinner i made beef stew aja. hubby beli tulang rusuk lagi last week but because he bought banyak … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 2 Komen