Monthly Archives: Jun 2009

Tiring Weekend

it was a tiring weekend due to a string of wedding invitation, engagement, family visit etc. saturday afternoon, we attended hubby’s friend’s wedding in taman andalas, klang. i was torn between attending to this reception or the one in rawang. … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Gara-Gara Tiramisu

i attended a company function last night. leaving behind my two children with kakak. initially i thought of going straight to the hotel from office but then i had forgotten to bring along my baju for the function. bagus juga … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Quite Sunday

hubby left to penang for a 1 week outstation trip yesterday afternoon right after zohor. *sigh* i will never get use to his being away from home. and i will never stop fretting over it setiap kali dia bagitau aku … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

World Greatest Dad!!

we had our advanced father’s day celebrated at home last weekend. see, dalam rajuk aku keluar juga kek seketul. kek ni khas untuk peminat setia siri kartun prince of tennis (suddenly hubby ku jadi peminat tennis plak sampai tak miss … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 5 Komen

Promoter Tak Bergaji

selepas kejadian malam sabtu yang menghampakan, i decided not to enslave myself in the kitchen semalam. kuat merajuk betullah aku ni sekarang, mengalahkan orang tengah zaman berchenta. lunch was prepared by kakak and our dinner was prepared by Gulam Mee, … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Kari Laksa Lemak (Mee Kari)

just don’t know how to begin my entry malam ni. i’m actually lost for words sebab hati tengah panas. geram sih penat2 hari ni masak sedap-sedap nak sambut kepulangan hubby and anak teruna ku dengan hidangan istimewa tapi rupa2nya diaorang … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 5 Komen

Kek Pisang

made these last night, menghabiskan saki baki pisang yang budak2 tak habis makan. one loaf aku bekalkan untuk fahmi bawa balik ke rumah nenek. sekejap je buat kek pisang ni dalam 1 hour dah siap semua. saja je untuk dia … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen