Monthly Archives: Julai 2009

Aku & Pandan

nak tau apa pewangi keretaku? … daun pandan hehe. awat lah kedekut sangat nak beli car perfume. oit bukan kedekut tau. tapi disebabkan lobang hidungku cukup alah dengan bau pewangi artificial yang dijual kat kedai tu terpaksalah aku mencari alternatif … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 6 Komen

Noritake Tak Halal?

now, who can confirm this? baru je nak teguk air mineral untuk basahkan tekak pagi tadi aku received call dari hubby menyampaikan khabar that he heard over the ikim.fm radio a debate over bahan yang digunakan untuk menghasilkan noritake’s fine … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 2 Komen

My New Bakeware Set

i got these baking dish set at 50% from living quarters warehouse sales last month. so i made two sets of chicken lasagna for dinner malam khamis lepas. one set for hubby & me and the other one for fahmi … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 3 Komen

Menu Orang Malas

i’m suffering from ‘cooking withdrawal syndrom’ (if there is any such thing). aku jadi tak tau nak masak apa when weekend comes. i become too absorbed with baking sampai lost touch with cooking real food for real life eaters. so, … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Man U : Asia Tour

nope, i’m not about to write an extensive entry pasal the Man U vs M’sia match, coz i don’t even go and watch the match. mintak mahap bebanyak, aku tak minat nak berasak2 pergi stadium bukit jalil semata2 nak tengok … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Sapa Nak Urut?

… bukan maksudku bertanya siapa yang ber urut, tapi siapa yang boleh/mahu/sudi meng urut ku? aku penat, tak cukup tidur & sakit badan. dah 2 hari 2 malam kerja keras dan tidur lewat. kesan tidur lewat pertama pada malam khamis, … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 4 Komen

Fahmi’s Report Card Day

we (me & hubby) were invited by the school to collect fahmi’s report card and to discuss our son’s first half semester progress at school on wednesday. i went alone as hubby had urgent inspection of goods at his workplace. … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen