Monthly Archives: November 2009

Salam Aidiladha

rupanya masih ada jodoh buat kami menyambut aidiladha di subang perdana ni. plan pindah rumah tertangguh lagi… dah naik muak memikirkannya. to be honest aku makin berat pula nak pindah keluar dari sini, tapi since kami dah buat pilihan beli … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 2 Komen

Bila Tandas Jadi Tumpuan

maafkan tajuk entry ku kali ini, juga content entry nya. but i cannot help to jot it down rasanya macam semua orang kat ofis ni terkena benda yang sama. hari ini hari kebetulan yang sungguh melucukan di pejabat. hampir separuh … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Class of 2009 Photo

pagi ini hantar fahmi ke school seperti biasa. sebaik menghantar fahmi masuk ke kawasan sekolah aku pun berpaling semula menuju ke kereta tapi sempat ditahan teacher shima yang ajak aku masuk ambil report card fahmi. i didn’t know hari ini … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Chicken Parmesan

tekak tengah berselera sangat nak makan sedap2. mula2 tu plan sorang2 dalam hati nak ajak hubby gi makan kat hotel nearby my office tapi bila difikir2kan tak berbaloi buang duit beratus-ratus padahal makannya tak seberapa. beberapa malam lepas dok kenen2 … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

ME

i’m getting the very much needed rest seminggu ni. no new order, no baking project for this week, except experimenting with 2 new recipes. next week mula sibuk balik coz order for raya haji dah mula masuk. kenapa aku cakap … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Fahmi Lost His First Baby Teeth

fahmi had his first successful debut concert last weekend. yesterday he lost his first baby teeth – one of the first two baby teeth he had. i came back from work on tuesday evening tak sempat bagi salam only to … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

My 1st Wedding Cake

fahmi had his 1st on stage performance. hari yang sama pun ada something special in mama’s life yang set a milestone in my passion for baking. i made my 1st wedding cake debut. and it was a 3 tier stacked … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 4 Komen