Monthly Archives: Disember 2009

Before The Year Ends

year end is just around the corner. seperti biasa bulan december begini banyak jemputan kenduri kahwin, but we haven’t been to any yet disebabkan kesibukan pindah rumah. yet my hips dah makin melebar. i normally woke up with flat belly … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Genting Getaway Trip

dah 3 weeks in a row office di sekitar Selangor tutup utk 3 hari berturut2 (jumaat-sabtu-ahad) tapi baru 1 minggu aja aku merasa tak bekerja 3 hari berturut2 sebab 2 minggu sebelumnya aku kerja pada hari sabtu. so barulah sekali … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 2 Komen

Kejaidan Yang Tak Diingini

this is a delayed entry. kejadian ini berlaku pada 13 disember lalu. i received a call from ma malam 13 disember masa tengah menjamah kuih cucur badak instant yang digoreng kakak. baru je aku melabuhkan punggung ke sofa sambil mengunyah, … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 2 Komen

Bermesra Dengan Alam II

this is what we did this morning – berjogging nak tergelak tengok gaya yaya berjogging dengan tangannya dikepit rapat ke ketiak, nampak sangat gaya orang tak pernah berjogging. pantang jumpa pokok semalu mesti dia nak sentuh, suka sangat dia tengok … Teruskan membaca

Posted in activities, kids, outings | 4 Komen

Bermesra Dengan Alam

capturing sunrise dari seberang tasik di alam budiman

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

School Matters

kalau ikut list things to do for this month rasanya masih banyak yang belum terbuat. tapi syukurlah hari jumaat masa cuti maal hijrah baru ni aku dah selesaikan urusan pendaftaran fahmi ke new kindie. and it is a relatively new … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Making Friends With Nature

aduhh dah bersawang teruk blog ni. lama betul terabai gara2 tuan rumah sibuk menguruskan hal perpindahan ke rumah baru. tak pernah blog ni terbiar tak berupdate selama ini. well, kalau ikutkan memang nak terus sambung blogging sebaik pindah masuk rumah … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen