Monthly Archives: Julai 2010

In Anticipation of Ramadhan

insyaAllah dalam masa kurang lebih 2 minggu lagi seluruh umat Islam akan menempuh bulan mulia bulan ramadhan yang penuh cabaran, nikmat serta rahmat Allah swt. Bila dah dekat bulan ramadhan ni saya tak boleh lari daripada bercakap tentang perancangan saya … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Bukan Nak Mencarut…

Sekarang ni tengah panas pasal isu kopitiam di Malaysia takde status halal jakim. Yang dapat status halal pun cuma sebahagian produk saja iaitu minuman. Dua pagi lepas saya dengar berita radio while driving to office. Pengusaha kopitiam salahkan prosedur pensijilan … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Another major milestone

Not mine, but being part of it. Alhamdulillah the second event which is another history marked by the company was successfully executed. I cannot help but jot down how the joy and merriment that I and everyone else feel during … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Hiatus

it feels like ages since the last time i update my entry. it has been more than a week of silence. lots of things been going on. saya masih lagi tengah recover daripada kepenatan bekerja menjayakan big event company. few … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Oatmeal Chocolate Chip Cookies

Malam isnin lepas solat Isyak saya curi-curi juga masa untuk laksanakan agenda kinder cooking yang tertangguh. Ikutkan penat memang malas, tapi mengenangkan the next few days kita tak boleh jangka apa yang berlaku, jadi sebaiknya lah buat apa yang boleh … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 2 Komen

Weekend Activities

Masa sangat mencemburui saya. Atau sebenarnya saya yang terlalu tamak nak buat macam-macam benda dalam satu masa? Kadang-kadang saya rasa macam dah organize schedule betul-betul tapi tulah kita hanya merancang, ada benda-benda yang di luar rancangan kita that we didn’t … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Of Beleda, Bepang Pulut & Tahi Minyak – Cerita Kasih Sayang

Darling hubby sudah balik. Yeayyy! Tapi saya pula yang sibuk dengan kerja – ada big event in few days’ time, so got to focus all my energy and mind on this one. I guess I’ll be staying back at the … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 2 Komen