Monthly Archives: September 2010

A Birthday Card For The Loner

I’m a loner. Saya tak suka ber ‘clique’ atau ada geng, saya boleh kawan dengan sesiapa saja yang ikhlas. Di office saya juga a loner kerana orang susah nak membezakan diri saya dalam waktu kerja dengan personaliti saya yang sebenar. … Teruskan membaca

Posted in ramblings | Tinggalkan komen

299…

is my favourite number. I even had them at the back of my matriks number masa kat U dulu, 65299 kombinasi yang menarik dan catchy. Saya suka nombor ini kerana it represents my birthdate 😉 😉 sejambak madonna lilies dari … Teruskan membaca

Posted in birthdays, ramblings | Tinggalkan komen

Hello world!

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!

Posted in Uncategorized | 1 Komen

Aktiviti Pecah Perut

My hari raya begins on Saturday kerana saya sudah selesai menunaikan ibadah puasa sunat Syawal. Alhamdulillah kerana diberi kesihatan dan kesempatan untuk merasa nikmat puasa sunat. Alhamdulillah juga kerana sebaik selesai puasa berduyun-duyun jemputan rumah terbuka. Tak sangka pula we … Teruskan membaca

Posted in ramblings, raya | Tinggalkan komen

Anak Rusa Nani

comelnya anak rusa ni siap bulu mata lentik lagi. agak-agak kalau semua lembu, kambing, ayam semua secomel ini, ada tak orang yang sampai hati nak sembelih ambil dagingnya buat lauk? tak kan? mesti orang simpan buat pet!heheh… agak-agaklah kan kenapa … Teruskan membaca

Posted in ramblings | Tinggalkan komen

Kari Laksa Seafood

Semalam pergi menjelajah ke blog orang, singgah lagi ke blog hana. Tengok gambar kari laksa lemak yang dibuatnya terus terliur. Tambahan pulak memang sejak minggu lepas saya rasa teringin nak makan mee kari tapi disebabkan minggu lepas dah buat mee … Teruskan membaca

Posted in mee, seafood | Tinggalkan komen

Kena Serang

Rumah kami kena serang semalam. Bukanlah serangan bom atau mercun raya. A friendly attack oleh jiran-jiran setaman merangkap hubby’s friends yang datang beraya with their families. All together adalah 3 families with 6 young children dan 4 orang male adults … Teruskan membaca

Posted in ramblings, raya | Tinggalkan komen