Monthly Archives: Oktober 2010

Siri Bercakap Pasal Tonsil – Aiskrim & Dengkur

tonsils dikiri kanan uvulva- credit to cik google Semalam dah cerita pasal tonsil. Tahun yang sudah pun cakap pasal tonsil. Tak apalah since tonsil ni dah jadi topik yang sangat signifikan sekarang bukan saja sebab anak saya both ada weak … Teruskan membaca

Posted in ramblings, tonsil | Tinggalkan komen

Siri Bercakap Pasal Tonsil – Akibat Malas Gosok Gigi

My daughter is sick again. I don’t have a thermometer with me last night but her body temperature was high. Itupun selepas dia minum paracemtamol syrup sebelum tidur dan I put wet towel on her forehead serta lightly sponge her … Teruskan membaca

Posted in ramblings, tonsil | Tinggalkan komen

Segalanya Tulang

Selesai lah sudah tugas tukang masak diraja menyediakan banquet untuk majlis ulangtahun si ismet ulam raja. Tukang masak happy sangat sebab walaupun penat nak patah pinggang memasak sampai lewat malam pada Jumaat lepas kemudian bersambung keesokan paginya dengan hanya dibantu … Teruskan membaca

Posted in makan-makan, parties, raya | Tinggalkan komen

Tukang Masak DiRaja Dalam Mode Sibuk

Tukang masak di raja dalam mode sibuk sekarang. Sibuk mengatur majlis ulangtahun si ismet ulam raja. Jadi organise event, juga ketua chef merangkap tukang masak di raja – nak masak kari laksa lemak, mee rebus, sup tulang dan rendang rusa, … Teruskan membaca

Posted in ramblings | Tinggalkan komen