Category Archives: birthdays

299…

is my favourite number. I even had them at the back of my matriks number masa kat U dulu, 65299 kombinasi yang menarik dan catchy. Saya suka nombor ini kerana it represents my birthdate 😉 😉 sejambak madonna lilies dari … Teruskan membaca

Posted in birthdays, ramblings | Tinggalkan komen

Housewarming Cum Birthday Party

fahmi’s birthday cake yang comot coz mama dah penat banyak kerja. tak kuasa tunggu coklat mengeras sedikit sebelum dipipe atas kek, that’s why dia meleleh ke tepi. replica racecar team brawn tu ada rupa ke tak? hehe i know i … Teruskan membaca

Posted in birthdays, celebrations, kids | 1 Komen

Advance Birthday Party

alhamdulillah… fahmi’s advance birthday party went well. the kids enjoy the candle blowing, chocolate throwing bit, chasing for balloons and playing and rambling with themselves. while the adults enjoy the food while catching up on each others, exchanging stories/remarks on … Teruskan membaca

Posted in birthdays, celebrations, kids, parties | 4 Komen

Allah Selamatkan Kamu…

this morning yaya sang “Allah selamatkan daddy…Allah selamatkan daddy… Allah selamatkan daddy kami… Allah selamatkan daddy…” … her Islamic version of birthday song for hubby who turns 34 today. May Allah bless you always, hubby darling. as for yaya she … Teruskan membaca

Posted in birthdays, makan-makan | 2 Komen

Full Day

musim2 raya ni kan banyak betul dapat jemputan open house. ada yang buat open house tengahari (most common lah), petang or malam… tak kurang juga yang buat open house waktu pagi, agaknya dah maklum orang lain kebanyakan pilih tengahari, petang … Teruskan membaca

Posted in birthdays, makan-makan | Tinggalkan komen