Category Archives: makan-makan

Segalanya Tulang

Selesai lah sudah tugas tukang masak diraja menyediakan banquet untuk majlis ulangtahun si ismet ulam raja. Tukang masak happy sangat sebab walaupun penat nak patah pinggang memasak sampai lewat malam pada Jumaat lepas kemudian bersambung keesokan paginya dengan hanya dibantu … Teruskan membaca

Posted in makan-makan, parties, raya | Tinggalkan komen

Allah Selamatkan Kamu…

this morning yaya sang “Allah selamatkan daddy…Allah selamatkan daddy… Allah selamatkan daddy kami… Allah selamatkan daddy…” … her Islamic version of birthday song for hubby who turns 34 today. May Allah bless you always, hubby darling. as for yaya she … Teruskan membaca

Posted in birthdays, makan-makan | 2 Komen

Full Day

musim2 raya ni kan banyak betul dapat jemputan open house. ada yang buat open house tengahari (most common lah), petang or malam… tak kurang juga yang buat open house waktu pagi, agaknya dah maklum orang lain kebanyakan pilih tengahari, petang … Teruskan membaca

Posted in birthdays, makan-makan | Tinggalkan komen